Sisustus on suunniteltu Kannustalon kohteeseen Jyväskylän asuntomessuille.

Asuntomessukohde

Kannustalo Lato

Kannustalo rakensi tämän kohteen Jyväskylän asuntomessuille 2014. Talo edustaa Kannustalon Lato -mallistoa. Talossa on Lato-mallistolle tunnusomaisesti pitkät näkymät tilasta toiseen, sekä samaa tilaa oleva, iso yhtenäinen oleskelutila ja keittiö. Kohteen suunnitteluun kuului kiintokalustesuunnittelu, pintamateriaali- ja värisuunnittelu, sekä kokonaisvaltainen sisustussuunnittelu. Messutaloa varten suunnittelin uuden kiintokalustemalliston Topi-keittiöiden kanssa ja se lanseerattiin asuntomessujen yhteydessä. Talo kuuluu Kannustalon Muuttovalmis -mallistoon, joten pintamateriaalit ja kiintokalusteet on kohteeseen valittu Kannustalon vakiovalikoimista.

Sisustus suunniteltiin jatkamaan Lato-malliston modernia tyyliä. Hyvin aikaa kestävä sisustus luotiin valitsemalla moderneja kalusteklassikoita. Sopusuhtaisilla kalusteilla luotiin tilan tuntua ja avaruutta. Osa kalusteista myös teetätettiin kohteeseen mittojen mukaan. Moderni taide ja taidekeramiikka viimeistelee sisustuksen. Sisustuksen yhteistyökumppanina oli Ofisea.

Sijainti

Jyväskylä

Koko

120m²

Valokuvat

Martti Järvi

Sisustussuunnitelma rakentui laadukkaiden kalusteiden ja hillityn värimaailman ympärille, olohuoneen sohva ja kevyet lepotuolit ovat Cassinan mallistosta.
Sisustussuunnitelma rakentui laadukkaiden kalusteiden ja hillityn värimaailman ympärille, olohuoneen muhkea moderni nojatuoli on B&B Italian mallistosta.
Sisustuksen katseenvangitsijana on Maxalton ylellinen kaappi jonka viereisistä pariovista avautuu näkymä työhuoneeseen.
Messutalon moderni takka on ruokailutilan ja olohuoneen välissä.
Olohuoneen sisutuksessa on käytetty Le Corbusierin kalusteklassikoita.
Sisustussuunnittelussa huomioitiin huonetilasta toiseen avautuvat näkymät, käytävästä avautuu näkymä olohuoneeseen ja iso peili heijastaa työhuoneen lasiovien kautta kantautuvaa luonnonvaloa.
Työhuoneeseen suunniteltiin mittojen mukaan säilytyskalusteet ja seinästä seinään ulottuva työpöytä. Moderni pyörivä lepotuoli on B&B Italian mallistoa.
Keittiösuunnittelussa tuotiin keittiöön mielenkiintoa käyttämällä runsaasti avohyllyjä, joilla kauniit esineet pääsevät oikeuksiinsa.
Sisustussuunnittelussa sijoitettiin keittiöön myös ruokailuryhmä, jonka betonikantinen ruokapöytä valmistettiin tilauksesta.
Keittiösuunnittelussa oli lähtökohtana tumma keittiö, jonka ovissa on vaakasuuntainen koristeuritus ja tasojen sekä välitilan kivi mukailee keittiö kaapistojen väriä.
Makuuhuoneen sisustussuunnittelussa valittiin sängyn takaseinään tumma maalisävy, joka korostaa valkoisia kiintokalusteita jotka teetätettiin mittojen mukaan.
Makuuhuoneen sisustussuunnittelussa valittiin sängyn takaseinään tumma maalisävy, joka korostaa valkoisia kiintokalusteita jotka teetätettiin mittojen mukaan.
Sisustussuunnitelussa valittiin verhoiksi eleettömät Woodnotes rullakaihtimet, jotka korostavat kauniisti tammen värisiä ikkunapuitteita.
Lastenhuone sisustettiin leikkipaikalla ja modernilla parvisängyllä.
Lastenhuone sisustettiin modernilla parvisängyllä, jonka alla on tila työpöydälle.
Kylpyhuoneen kalusteet suunniteltiin jatkamaan keittiön tyyliä.
Vaatehuoneesta on kulku kodinhoitotilaan ja makuuhuoneeseen.
Kodinhoitohuoneen kaapistot jatkavat keittiön tyyliä ja väriä.
Kannustalon Lato messutalon vaalea moderni sauna Jyväskylän asuntomessuilla.