”Jokainen projekti on oma yksilöllinen kokonaisuutensa. Suunnittelu lähtee vuorovaikutuksesta ja asiakkaan näkemyksistä ja mielipiteistä. Kunnioitus asiakasta kohtaan ja hänen tapansa elää ja unelmoida, ovat asioita, jotka pyrin muistamaan jokaista suunnitelmaa tehdessäni.”

 

Paras lopputulos saavutetaan, kun projektin sisältö, laajuus ja toiveet kartoitetaan yhdessä ja suunnittelutyö etenee vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa.

Palvelut

Tilaratkaisujen ja toiminnallisuuden suunnittelu;  huomioidaan kohteen huonejako, kulkureitit, tilojen käytännöllisyys ja arjen sujuvuus.

 

Kohteen kaikkien pintojen; lattia-, seinä- ja kattopintojen materiaalien ja pintavärien sunnittelu. Samalla suunnitellaan myös sisäovien ja mahdollisten portaiden, takkojen jne. pintamateriaalit ja värit.

Kiinteiden kalusteiden, kuten keittiö- ja kodinhoitotilojen kaapistojen, allaskalusteiden sekä vaatesäilytysratkaisujen suunnittelu.

Kohteen irtokalustuksen ja muun sisustuksen suunnittelu yhtenäiseksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi.

Tekstiilien, kuten verhojen ja mattojen, sekä muiden irtotekstiilien suunnittelu yhteensopivaksi kohteen muuhun värimaailmaan ja kalustukseen.

Uudisrakennus- ja saneerauskohteiden konsultoinnit asiakkaan toivomassa laajuudessa.

Tarvittaessa autamme myös materiaali- ja kalustehankinnoissa ja tilausten koordinoinnissa.

1.

Alkukartoitus

Projektin sisältö ja laajuus kartoitetaan yhdessä asiakkaansa kanssa ennen suunnittelutyön aloitusta.

 

2.

Tarjousvaihe

Tarjouksen paikkansapitävyyden kannalta on asiakkaan hyvä jo etukäteen miettiä mahdollisimman tarkasti mihin kaikkeen toivoo apua suunnittelijalta.

 

3.

Suunnittelutyö

Sisustussuunnitteluun kuuluu useita eri osa-alueita ja suunnitteluprojekti voi pitää sisällään kaikki osa-alueet tai vain joitain niistä.

 

Konsultaatiopäivä

Asiakkaan on myös mahdollista tilata konsultaatiopäivä varsinaisen suunnittelutyön sijaan. Konsultoinnissa kartoitetaan ongelmakohdat, jotka käymme läpi yhdessä asiakkaan kanssa. Konsultointipäivä soveltuu hyvin esim. rakentajille tai kodin remonttia suunnitteleville. Konsultointipäivä ei kuitenkaan ole yhtä laaja ja kattava kuin varsinainen suunnittelutyö.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä minuun niin sovitaan sisustusprojektisi kartoitustapaaminen.

Ota yhteyttä