”Luovan työni ohella palvelen asiakasta – huomioin hänen tarpeensa ja toiveensa. Pyrin tekemään jokaisen suunnitelman niin hyvin kuin mahdollista, yksilöllisesti, perehtyen tilojen tuomiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.”

Yritys

Interior Design Helena Karihtala Oy on helsinkiläinen suunnittelutoimisto, joka on toiminut vuodesta 2003 saakka. Toimisto tekee yksityiskotien tila- ja sisustussuunnittelua korjausrakennus- ja uudisrakennuskohteissa, sekä toimitila-ja liiketilasuunnittelua yrityksille.

Helena Karihtala on ollut mukana eri yritysten tuotekehitystiimeissä, sekä johto- ja suunnittelutehtävissä uudisrakennushankkeissa. Lisäksi toimisto on suunnitellut useita Asuntomessu- ja Loma-asuntomessukohteita eri rakennuttajien toimesta. Helena on myös toiminut opettajana Helsinki Design Schoolin Sisustussuunnittelun -koulutusohjelmassa. Yritys kuuluu parhaaseen AAA -luottoluokitukseen.

Lue lisää palveluistamme

Kirjat

Funktio

Helena Karihtala

Kirja esittelee kymmenen suunnittelemaani kotia ja syventää Sisustajan käsikirjassa esiteltyjä teemoja. Kirja on saatavilla suurimmissa kirjakaupoissa, mm. Akteeminen kirjakauppa, Suomalainen Kirjakauppa, Adlibris sekä lifestyle- ja sisustusliikkeissä. Kirja on myös saatavilla kustantajan verkkokaupassa www. bemycozy.com

Kustantaja: Cozy Publishing 2019. Teksti Helena Karihtala. Valokuvat Martti Järvi. Ulkoasu Päivi Häikiö. Kirja on saatavilla myös englanniksi, käännöstyö Rebecca Watson. Sivumäärä 201.

 

 

 

 

Sisustajan käsikirja

Helena Karihtala

Kirja esittelee kymmenen suunnittelemaani kotia ja auttaa lukijaa pohtimaan muun muassa kodin värejä, materiaalivalintoja, keittiön toiminnallisuutta ja valaistuksen tärkeimpiä periaatteita.

Kirja on saatavilla suurimmissa kirjakaupoissa, mm. Akteeminen kirjakauppa, Suomalainen Kirjakauppa, Adlibris sekä lifestyle- ja sisustusliikkeissä. Kirja on myös saatavilla kustantajan verkkokaupassa www. bemycozy.com

Kustantaja: Cozy Publishing 2017. Teksti Helena Karihtala. Valokuvat Ulla-Maija Lähteenmäki ja Martti Järvi. Ulkoasu Johanna Luoma-Tuominen. Sivumäärä 245.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä minuun niin sovitaan sisustusprojektisi kartoitustapaaminen.

Ota yhteyttä